Začnimo skupaj.

Pogovorimo se o tem, kako izboljšati vaše poslovanje.

Skriti adut uspešnih podjetij je skrbno izbran poslovni program.

Podjetja z zunanjim računovodstvom

Mala podjetja in s.p.-ji enostavno vodite poslovanje z uporabo osnovnih funkcionalnosti. Dokumente s preprostim klikom pošljete do svoje računovodje. Program, ki raste z vami.

Podjetja z lastnim računovodstvom

Z uporabo poslovnega programa bo delo v podjetju potekalo bolj standardizirano, z manjšimi stroški in izboljšano produktivnostjo zaposlenih. Ustvarjen za procese v vašem podjetju.

Računovodski servisi

Olajšajte si delo z rešitvami ustvarjenimi za računovodje: izmenjava dokumentov s strankami, upravljanje terjatev in obveznosti, poročila državnim institucijam na klik, predpripravljena poročila, poslovna analitika in več … Zanesljiv in intuitiven.

Zakaj PANTHEON-u zaupa že več kot 50.000 uporabnikov?

S PANTHEON-om smo zelo zadovoljni, saj poleg stroškov nakupa z njim praktično nimamo drugih stroškov. V primerjavi z drugimi programi smo dobili največ za to ceno.

Prodajalna Condor Ljudmila Hribar s.p.

Na začetku smo prilagodili materialni del poslovanja, ki nam omogoča popolno sledljivost materiala, pregled nad zalogami in rezervacije materiala. Obvladujemo vse procese: od kalkulacij, ponudb, naročil, izpisa delovne dokumentacije, materialnega poslovanja, fakturiranja in finančnega poslovanja ter kadrov.

Niro Steel d.o.o.

Vodenje računovodstva je s PANTHEON-om enostavno, pregledno, zanesljivo. Tudi stranke se zelo hitro naučijo dela s programom in samostojno vodijo poslovanje, nam pa ostane več časa za svetovanje. Z veseljem priporočam PANTHEON tudi ostalim podjetjem.

Darja Merkač s.p.

X